lördag 1 januari 2011

Nyårsbestyr

Imorgon ska lilla Rebus flytta hemmifrån, så nu är det dags för bad och kloklippning. Shampot på bilden här så jädrans bra tycker jag. Marsvinen blir inte bara superrena, utan också supermjuka av det. Dessutom får de behålla sin goda marsvinsdoft eftersom det är oparfymerat. Tyvärr så trodde återförsäljaren att tillverkaren lagt av. Synd i så fall!
Gerd närmast kameran och ungen Unik bakom. Mamma Sunset är påväg in till den andra burdelen. I högra hörnet sitter Sune och upp ur höet sticker ungen Ullevi. I vänstra hörnet skymtar ungen Unicorn.
Idag är det beräknat för Gerd att få sin kull, om hon nu blev dräktig när hon blev parad första gången. Visserligen har hon gått upp i vikt på sistone, men om hon är dräktig är det minst två veckor (16 dagar) kvar. Minst! Tredje gången gillt för Copyright att få till det, så hoppas, hoppas att det blir en liten copygerdunge tillslut! Men det går inte att känna något än.
En vecka kvar till årets första utställning! Jag känner mig redan nöjd med trimningen och jag längtar verkligen! Hoppas vädret blir okej att köra i bara.

Inga kommentarer: