fredag 9 oktober 2009

Beslutsångest

Det var väldigt vad svårt det var att bestämma vilka som ska ställas ut i Kallhäll. Jag väntar på reg.papper och valet har berott på om de ska komma i tid eller ej, men nu struntar jag i dem! Det kommer att bli två crested, en satin och en self som får följa med, så nu får jag trimma som en tok. Inte min favorit sysselsättning precis... Vore det inte för trimmandet hade jag lätt tagit med mig två till.

4 kommentarer:

ingrid sa...

Äh, nu läste jag på SMF-sidan att man får anmäla utan reg.nr fram till årsskiftet. Nu blev det knepigt igen!

Karin F sa...

Jag väntade på regpapper (inkl championreg) över en månad innan jag fick det där beskedet. Verkligen surt både för oss uppfödare och för föreningen... För egen del har jag begärt tillbaka blanketterna med de sammanlagt 9 regmärkena, säljer nu iväg några av djuren till folk som inte bryr sig ifall de är reggade eller ej, så jag kan använda märkena till kommande kullar istället. Alltså tappar föreningen intäkter.

Ska nog anmäla en junior.

Helena sa...

Det verkar ju vara en riktig soppa det där med reggandet. Jag ska väl så småningom regga Greta eftersom hon är SCh nu. Grattis till dig som uppfödare! Vi ses i november!

Sofie sa...

Jag har väntat på rätt reg.bevis för en kull sedan i februari..(registreringsnummer fick jag men stamtavlan är ofullständig).