söndag 10 maj 2009

Behandling påbörjad

Alla marsvin som från början fått ringormsutslag har fått fler sådana. Ingen tvekan om att det verkligen är ringorm! Nu har även Kenny Starfighter (som bott med de övriga smittade) fått utslag. Även skinnyn Carl-Johan har drabbats med en klassisk ring på söta magen, så kanske är det han som släpat hem skiten från senaste utställningen.

Behandling med Ivamerol* är påbörjad och det börjar kännas som om det kan finnas ett slut på den här historien.Det tråkiga med det här (förutom allt jobb och alla pengar som går åt) är att man inte spontant kan ta upp marsvin och umgås en stund utan att involvera virkon. Man kan inte ens killa någon under hakan utan att behöva stoppa händerna i virkonbadet efteråt! Hoppas marvinen inte börjar hata mig som låter dem bada i en massa konstigheter hela tiden.

Himla trist är det också att missa utställningen i Sorunda och den i Valbo. SM är inte heller att tänka på (slapp i alla fall beslutet om att åka eller ej). Hade verkligen sett fram emot att få ställa lite juniorer igen, och nu hinner jag nog inte visa Gerd heller innan det är dags för henne att få sin första kull (med Yohannes).

Mycket gnäll blev det, men jag är vid gott mod för tillfället i alla fall.

*Privatimporterad från Danmark. Tusen tack för hjälpen Helena!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag önskar dig lycka till!
Se till att "dränka" dem ordentligt nu bara och helst ska de självtorka.
/ULLIS

ingrid sa...

Tack för lyckatill!
Jodå, nog blir de dränkta alltid. De får komma tillbaka till sina virkoniserade och städade burar som små blöta trasor. De ser inte kloka ut! Nu när de torkat ser de ut som om de inte badat i hela sina liv. Riktigt raggiga.

Karin F sa...

Heja, Ingrid! Heder åt dig för att du skriver utförligt om detta och inte mörkar.